Events

Een waardevolle inspiratiedag voor jezelf of een spraakmakend event voor je hele team? Bij Skybox vind je het event dat past bij jouw wensen en doelen, in onze loft of op een andere top-notch locatie.

Creative business class

Wil je eindeloze inspiratie, maar ook hands-on leren? Slijp dan live je skillset tijdens de Creative Business Class. Met de ultieme combinatie van een inspirerende presentatie, een interactieve business case en een Q&A luister je niet alleen naar een goed verhaal, maar kan je zelf ook mee denken en doen.

Inspiration days

Next level inspiratie vanuit de allertofste spots en spaces! Een dag vol inspiratie en inzichten met sprekers uit de top van de industrie. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontdek als eerste de volgende Inspiration Day!

Inspiration day met anita elberse

Één keer per jaar geeft rockstar Harvard-professor Anita Elberse je de kans om exclusieve business cases te leren, the Harvard way. Van Beyoncé tot Nike en Netflix, elke case is fenomenaal en krijgt zelfs supersterren in de wachtrij voor haar lessen.

Event op maat?

Op zoek naar een inspiratiedag op maat voor je team, relatie of bedrijf? Geen probleem! Neem hier contact met ons op.

Upcoming events

Een inspiratieboost voor jezelf of je team? Kom naar een van onze onvergetelijke events, in onze academy of op een andere waanzinnige locatie.

Klanten van Skybox:

VOOR BEDRIJVEN

Ben je op zoek naar een dag vol inspiratie of een interactieve sessie voor je team of relaties? Check hier onze Inspiration Days of Creative Business Class voor bedrijven.